OPERACIÓN TINETA/OPERACIÓ TINETA

02-02-18

OPERACIÓN TINETA/OPERACIÓ TINETA

Editem aquesta publicació per, malauradament, informar que la Tineta va haver de tornar a passar per quiròfan i el seu cos no va aguantar. 

Volem donar les gràcies a tots aquells que ens esteu ajudant a fer front a les despeses de la operació. 

Agraïm moltíssim a la Cèlia haver adoptat a la Tineta i haver-li donat els que de ben segur han estat els millors mesos de la seva vida i haver-la cuidat amb amor i dedicació. Molts ànims  i gràcies per haver fet feliç a la Tineta.

 

La Tineta estava pre-adoptada i ara que havia trobat família i es començava a trobar una mica millor, se li ha detectat que té una hèrnia diafragmàtica i ha necessitat ser intervinguda urgentment. Necessitem ajuda!

https://www.migranodearena.org/reto/18035/operacio-tineta-operacion-tineta#.WnS3scN5ZS4.link
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Editamos ésta publicación para, desgraciadamente, informar que Tineta tuvo que volver a pasar por quirófano y su cuerpo no aguantó. 

Queremos dar las gracias a aquellos que nos estáis ayudando a pagar los gastos de la operación. 

Agradecemos muchísimo a Cèlia haber adoptado a Tineta y haberle dado lo que seguro que han sido los mejores meses de su vida y haberla cuidado con amor y dedicación. Muchos ánimos y gracias por hacer feliz a Tineta

 

Tineta estaba preadoptada y ahora que había encontrado una familia y se empezaba a encontrar un poco mejor, le han detectado una hernia diafragmática y ha tenido que ser operada de urgencia. ¡Necesitamos ayuda!

https://www.migranodearena.org/reto/18035/operacio-tineta-operacion-tineta#.WnS3scN5ZS4.link

 

 

HORARIOS / HORARIS